Individuele coaching

Bij holistisch coachen werken we vanuit het idee dat alles met elkaar in verbinding staat:
jouw emoties, je gedachten en overtuigingen
en je lichaam.

Bij holistisch coachen werken we met de persoon in zijn geheel. Jouw emoties zijn niet los te zien van je gedachten en zijn eveneens verbonden met je lichaam. Wanneer je uit balans bent op het ene niveau, heeft dat invloed op het andere. Door deze aanpak, kun je naar de oorzaak van de klachten gaan. Als je de oorzaak aanpakt, in plaats van de klachten te bestrijden, ontstaat er balans en kan energie weer stromen.

Hoe gaat het in zijn werk?

We starten met een eerste gesprek. Het is cruciaal dat we elkaar leren kennen en dat er een klik is. Samenwerken moet goed en veilig aanvoelen, zowel voor jou als voor mij. Vertrouwen is de spil van coaching. Het is belangrijk dat je open en eerlijk je verhaal kwijt kunt.

We gaan samen op zoek naar je knelpunten door het stellen van zeer gerichte vragen, om zo verder inzicht te krijgen in de eerste stappen die jij kan zetten. Vind je het moeilijk om jouw verhaal onder woorden te brengen of erover te praten, dan kunnen we eerst starten met brainspotting of dit combineren. Een combinatie van coachingsgesprekken en brainspotting kan versterkend werken. Waar het praten stopt, werkt brainspotting verder.

Ben je klaar om voor verandering te kiezen?